Vaja läheb:
500 g pärmi-lehttainast
1 keskmine või pigem natuke väiksem suvikõrvits
150 g riivjuustu
u 100 toorjuustu
3-4 küüslauguküünt
oliiviõli
soola
pipart
Viiluta suvikõrvits, pane viilud kaussi. Maitsesta soola-pipraga, lisa purustatud küüslauk, piserda üle oliiviõliga, sega ja jäta umbes kümneks minutiks maitsestuma.
Rulli tainas õhemaks. Kui 500g lehttainas on ühes tükis, siis lõikan selle pooleks ja teen nö kaks eraldi pirukat, muidu ei mahu plaadile ära. Kui tainas rullitud, tee terava noaga tainale raam. Seejärel määri tainale toorjuustu, raputa natuke riivjuustu. Seejärel lao serv-serva peale suvikõrvitsaviilud. Peale raputa veel riivjuustu. Küpseta 200 kraadi juures u 17-18 min.