laupäev, 10. august 2013

Suvikõrvitsa-tuunikalapirukas






Vaja läheb:

400 g lehttainast
400-500 g suvikõrvitsat
1 paprika
150 g küüslaugu toorjuustu
1 tuunikala konserv (vees)
50 g fetajuustu
oliive

Rulli tainas õhemaks. Tee taina äärde terava noaga õrn raam, selle sisse jääv ala torka kahvliga läbi. Küpseta lehttainapõhja 220 kraadi juures 10 minutit.
Lõika paprika viiludeks ja grilli. Viiluta suvikõrvits hästi õhukesteks ribadeks ja sega toorjuustuga. Kata suvikõrvitsaseguga kogu eelküpsetatud põhi. Lisa tuunikalatükid, fetakuubikud, grillitud paprikaviilud ja poolitatud oliivid. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

1 kommentaar:

  1. Paluks väga-väga, et saadaksite mulle meili. Mul oleks üks põnev ettepanek: pamela.eesmaa@gmail.com
    Jään ootama!

    VastaKustuta

Lihtne õunakook

 Seda kooki olen ma juba korduvalt küpsetanud, seega otsustasin selle ka siia kirja panna. Algse retsepti leidsin Õhtulehest. Väga lihtne re...