reede, 11. oktoober 2013

Salat prosciutto singi ja kitsejuustuga





Eile õhtul sai ikka päris korralikult shoppamas käidud. Toiduosakonnas sai mängitud mängu "igast riiulivahest tuleb midagi võtta". Päris lõbus mäng oli ja palju head kraami kogunes. Koju jõudes oli tohutu nälg ja väsimus, midagi vaaritama hakata ei tulnud mõttesegi. Nii saigi üks lemmiksalat kitsejuustu ja prosciutto singiga valmis visatud, mille keerukus seisneb erinevate koostisosade kapist välja võtmises ja taldrikule panemises. Salat oli väga hea nagu alati, lausa superluks eriti peale sellist väsitavat osturallit.




Kogus: ühele

peotäis rukolat
5 kirsstomatit
1 väike sibul
veerand pikka kurki
3-4 viilu prosciutto sinki
pool topsikut Kalamatsi kitsejuustu
2-3 tk päikesekuivatatud tomatit
oliiviõli
viigimarja balsamicot
soola
pipart

Aseta rukola taldrikule. Lõika sibulast rattad. Tõmba kurgist kartulikoorijaga õhukesed viilud. Pane kurk ja sibul ka taldrikule. Tilguta üle oliiviõliga, lisa soola ja pipart, sega kergelt. Lisa peale poolitatud kirsstomatid, väiksemaks tükeldatud päiksekuivatatud tomatid, singiviilud ja kitsejuust. Soovi korral võid veel õli lisada. Lisa natuke veel pipart ja balsamicot ja ongi valmis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Banaanileib

Banaanileib on üks geniaalne leiutis :) Enamasti on kõik vajaminevad koostisosad kodus olemas, ei pea midagi ekstra poodi ostma minema. Bana...