kolmapäev, 25. veebruar 2015

Kuldmerikoger natuke aasiapäraselt

Kuldmerikoger natuke aasiapäraselt magusa tšillikastme, tšilli ja küüslauguga. Superhea valge lihaga kala, ja ilma luudeta. Väga maitsev :)


Kahele:
2 kuldmerikogerit
1 tšilli
1-2 küüslauguküünt
100 ml magusat tšillikastet
1-2 tl kalakastet
1 tl oliiviõli
soola

Kalad puhastada ja lõigata pealt poolt sälgud. Hõõruda kalad kõhuõõnest vähese soolaga. Segada kokku tšillikaste, purustatud küüslauguküüned, peeneks hakitud tšilli, kalakaste ja oliiviõli. Asetada kalad kergelt õlitatud ahjuvormi ning valada üle kastmega. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 20-22 minutit. Kõrvale pakkuda riisi köögiviljadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Rabarberikook

See siin on üks lihtne ja kiirelt valmiv rabarberikoogi retsept. Mahlane ja mõnusalt hapukas kook. Kui alguses tundub, et rabarberit on sell...