kolmapäev, 25. veebruar 2015

Kuldmerikoger natuke aasiapäraselt

Kuldmerikoger natuke aasiapäraselt magusa tšillikastme, tšilli ja küüslauguga. Superhea valge lihaga kala, ja ilma luudeta. Väga maitsev :)


Kahele:
2 kuldmerikogerit
1 tšilli
1-2 küüslauguküünt
100 ml magusat tšillikastet
1-2 tl kalakastet
1 tl oliiviõli
soola

Kalad puhastada ja lõigata pealt poolt sälgud. Hõõruda kalad kõhuõõnest vähese soolaga. Segada kokku tšillikaste, purustatud küüslauguküüned, peeneks hakitud tšilli, kalakaste ja oliiviõli. Asetada kalad kergelt õlitatud ahjuvormi ning valada üle kastmega. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 20-22 minutit. Kõrvale pakkuda riisi köögiviljadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lihtne õunakook

 Seda kooki olen ma juba korduvalt küpsetanud, seega otsustasin selle ka siia kirja panna. Algse retsepti leidsin Õhtulehest. Väga lihtne re...