kolmapäev, 10. veebruar 2016

Kiire tomati-läätsesupp

Tomati-läätsesupid on mu selle talve suurteks lemmikuteks saanud. Hea lihtne teha ja väga maitsev. Läätsesupp on mõnus tummine ja hästi toitev, kuhu pole mingit liha tegelikult vajagi aga kui soovi on siis miks mitte. Seekord lisasin serveerimise ajal supi peale tükeldatud kanafilee kuubikuid. 



Koostisained:
1 dl punaseid läätsi (keetmata)
600-800 ml vett
1 suur porgand
1 paprika
400 g purustatud tomateid
1 tšillikaun
2 tl garam masalat
1 tl jahvatatud koriandrit
soola
oliiviõli
soovi korral näiteks kanafileed

Aja pott kuumaks. Kuumuta õlis hakitud tšilli, garam masala, koriander ja riivitud porgand. Sega ja kuumuta mõned minutid. Lisa purustatud tomatid, läätsed, tükeldatud paprika ja vesi. Lase podiseda umbes 10-15 minutit kuni kõik koostisosad on pehmed. Soovi korral maitsesta soolaga. Kui soovid, et supp veel toitvam oleks, võib lisada näiteks praetud kanafilee tükke. Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Banaanileib

Banaanileib on üks geniaalne leiutis :) Enamasti on kõik vajaminevad koostisosad kodus olemas, ei pea midagi ekstra poodi ostma minema. Bana...