Põhi:
150 g võid
4 dl nisujahu
0,75 dl suhkrut
2 spl vett
soola
Täidis:
5-6 väikest rabarberit
200-300 g maasikaid
3 spl suhkrut
0,5 spl vanillisuhkrut
Kate:
250 g kohupiima
250 g mascarpone toorjuustu
1 dl suhkrut
2 muna
2 spl tärklist
Sega või suhkruga, lisa jahu, vesi ja sool. Sega ühtlaseks ja pane umbes pooleks tunniks külma.
Tükelda rabarberid ja maasikad, sega suhkruga. Tegelikult ei mäleta ma maasikatekogust, mis ma panin aga eks ta umbes nii oli. Põhiline, et põhi oleks kõik mõnusalt kaetud. Kata tainapõhi rabarberi-maasikaseguga ja küpseta 15 minutit 180 kraadi juures.
Valmista kate - vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim, mascarpone ning kõige viimasena tärklis. Vala segu põhjale ja küpseta veel 25-30 minutit 180 kraadi juures.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar