Põhi:
200 g šokolaadiküpsiseid
100 g võid
Šokolaadikreem:
200 ml vahukoort
150 g tumedat šokolaadi
Vaarikakreem:
400 g kohupiima
200 ml vahukoort
100 g valget šokolaadi
1 sidruni mahl
4 želatiinilehte + lahustamiseks 3 spl kuuma vett
200 g külmutatud vaarikaid
soovikorral kaunistuseks šokolaadi
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Sega ühtlaseks ja suru küpsetuspaberiga kaetud tordivormi põhja. Pane külma.
Sulata veevannil tume šokolaad, jahuta. Vahusta vahukoor ja lisa jahtunud šokolaad. Sega ühtlaseks massiks ja vala segu küpsisepõhjale. Pane külma.
Pigista sidrunist mahl välja, kui mahla on vähem kui 100 ml, lisa vett juurde. Pane želatiinilehed sidrunimahla sisse ca 5 minutiks.
Sulata valge šokolaad veevannil, lase jahtuda. Vahusta koos kohupiim ja vahukoor, lisa valge šokolaad ja vaarikad ning sega ühtlaseks. Võta pehmenenud želatiinilehed, pigista kuivaks ja lahusta ükshaaval kuumas vees. Sega lahustatud želatiinilehed kohupiimamassi hulka.
Kalla vaarikakreem šokolaadikreemile ja pane mõneks tunniks külma, või kui aega siis pigem üleöö.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar