laupäev, 16. aprill 2011

Šokolaadikreem

Kuna šokolaad on üks mu viimase aja lemmikuid siis tuli isu teha üks mõnus korralik šokolaadine šokolaadikreem maasikatega. Šokolaad ja maasikad on lihtsalt parimad koos, Minttu liköör annab mõnusa piparmündise meki.


Koostisosad:
250 g mascarpone toorjuustu
1 dl vahukoort
200 g piimašokolaadi (Karlfazer)
4 cl Minttu likööri
1 tl vanillisuhkrut

Kaunistuseks maasikaid

Sulata veevannis šokolaad, klopi mascarpone ja vahukoor omavahel. Sega hulka sulatatud šokolaad, Minttu liköör ja vanillisuhkur. Tõsta pokaalidesse ja pane külmikusse mõneks tunniks.
Enne serveerimist pane peale mõnusalt maasikaid.

Sellest kogusest tuli 4 portsjonit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lihtne õunakook

 Seda kooki olen ma juba korduvalt küpsetanud, seega otsustasin selle ka siia kirja panna. Algse retsepti leidsin Õhtulehest. Väga lihtne re...