Vaja läheb:
250 g lehttainast
200 g lõhefileed
250 g ricotta kohupiima
1 muna
pool porrut
soola
pipart
tilli
sidrunipipart
muna määrimiseks
Rulli lehttainas võimalikult õhukeseks. Tükelda lõhefilee ja prae pannil. Lisa ketasteks lõigatud porru ja maitsesta soola, pipra ja/või sidrunipipra ja tilliga. Maitsesta ricotta tilli ja soolaga. Klopi muna ja sega ricottaga. Kui kala on ilusti küps, võta pann tulelt ja sega kala klopitud muna ning ricottaga. Tõsta segu tainale ning keera tainas rulli, suru otsad kokku ja aseta küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile nii et jätkukoht jääb allapoole. Määri pirukas pealt munaga ja torka tainasse kahvliga mõned augud. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit või niikaua kuni pirukas on pealt kuldpruun.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar