esmaspäev, 21. november 2011

Pajaroog kõrvitsaga

Jälle on mul köögis üks kõrvits  ja igasugused kõrvitsaüllitised on sel nädalal taas teemaks. Proovisin siis seekord niimoodi, et surasin kõrvitsa pajaroa sisse. Ülla-ülla - tulemus oli super kuigi ausalt öeldes kartsin natuke vastupidist:)




Vaja läheb:
4-5 kartulit
2 porgandit
1 paprika
pool porrut
3-4 viilu kõrvitsat, kooritud
400 g hakkliha
3 küüslauguküünt
250 g tomatipüreed
1/4 muskaatpähklit riivitult
soola
pipart
vett


Pruunista pannil hakkliha, lisa tükeldatud küüslauk, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda kartulid, porgandid, paprika, kõrvits ja porru. Pane kartulid ja porgandid potti, lisa vesi. Kui kartul on poolpehme, lisa paprika ja kõrvits ning porru. Lõpuks lisa tomatipüree ja natuke vett (u 1 dl). Maitsesta riivitud muskaatpähkli, soola ja pipraga. Lisa praetud hakkliha pajaroale ja sega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Rabarberikook

See siin on üks lihtne ja kiirelt valmiv rabarberikoogi retsept. Mahlane ja mõnusalt hapukas kook. Kui alguses tundub, et rabarberit on sell...