esmaspäev, 14. aprill 2014

Võileivatort kalaga





Vaja läheb:
1 päts musta leiba
1 suitsuheik puhastatult
200 g kodujuustu
250 g ricotta kohupiimapastat
100 g hapukoort
100 g majoneesi
rohkelt tilli
soola, pipart

Kaunistuseks:
soolaforelli
rohelist sibulat
kurki

Puhasta suitsuheik kui vaja ja haki väiksemateks tükkideks. Pane suurde kaussi heik, kodujuust, ricotta, hapukoor, majonees, till. Sega kõik kokku ja maitsesta soola ning pipraga.

Lõika leivalt ääred ära. Aseta kandikule/alusele kolm viilu (või kolm ja pool nagu mina tegin) leiba tihedalt üksteise kõrvale. Kata paksult kala-ricottaseguga ning tee niimoodi kolm kihti. Kõige pealmine kiht määri ka kohupiimaseguga kokku, samuti küljed. Pealt kaunista soolaforelli, kurgiviilude ja hakitud rohelise sibulaga. Aseta võileivatort vähemalt paariks tunniks külmkappi maitsestuma või veel parem kui saab seal üleöö seista.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Banaanileib

Banaanileib on üks geniaalne leiutis :) Enamasti on kõik vajaminevad koostisosad kodus olemas, ei pea midagi ekstra poodi ostma minema. Bana...