esmaspäev, 14. aprill 2014
Võileivatort kalaga
Vaja läheb:
1 päts musta leiba
1 suitsuheik puhastatult
200 g kodujuustu
250 g ricotta kohupiimapastat
100 g hapukoort
100 g majoneesi
rohkelt tilli
soola, pipart
Kaunistuseks:
soolaforelli
rohelist sibulat
kurki
Puhasta suitsuheik kui vaja ja haki väiksemateks tükkideks. Pane suurde kaussi heik, kodujuust, ricotta, hapukoor, majonees, till. Sega kõik kokku ja maitsesta soola ning pipraga.
Lõika leivalt ääred ära. Aseta kandikule/alusele kolm viilu (või kolm ja pool nagu mina tegin) leiba tihedalt üksteise kõrvale. Kata paksult kala-ricottaseguga ning tee niimoodi kolm kihti. Kõige pealmine kiht määri ka kohupiimaseguga kokku, samuti küljed. Pealt kaunista soolaforelli, kurgiviilude ja hakitud rohelise sibulaga. Aseta võileivatort vähemalt paariks tunniks külmkappi maitsestuma või veel parem kui saab seal üleöö seista.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lihtne õunakook
Seda kooki olen ma juba korduvalt küpsetanud, seega otsustasin selle ka siia kirja panna. Algse retsepti leidsin Õhtulehest. Väga lihtne re...

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar