reede, 15. detsember 2017

Veiselihahautis

Siit tuleb järjekordne talvise nädalavahetuse toit, mis vajab pikemat ahjus küpsemist. Toit ise on hästi lihtne valmistada aga maitseb suurepäraselt. Originaalretsept on pärit siit.




Vaja läheb:
u 500 g pehmet veiseliha
1 suur porgand
3-4 suuremat kartulit
680 g letšot
2-3 küüslauguküünt
2 sl paprikapulbrit
soola
pipart
praadimiseks õli

Tükelda lihatükk väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil õli, pruunista lihakuubikud, lisa hakitud küüslauk ja paprikapulber. Sega veel kiirelt mõned korrad, maitsesta soolaga. Tõsta liha kaanega ahjupotti, lisa juurde jämedalt lõigatud porgandirattad, kalla peale letšo ja keeruta pipraveskist pipart kõige peale. Tõsta pott ahju ja hauta 160 kraadi juures 1 tund.
Lisa tükeldatud kartulid - mina tükeldasin ühe katuli kuueks tükiks, siis on kindel, et kartul ei jää tooreks aga samas on mõnus suupärane tükike. Sega kartulid korralikult hautise sisse, et nad ei jääks pealmiseks kihiks. Küpseta veel 40-45 minutit. Ja ongi valmis!

1 kommentaar:

  1. YouTube - YouTube | Vectorman
    YouTube - YouTube · youtube.com. YouTube. YouTube. YouTube is one of the biggest, youtube to mp3 most trusted, and fastest growing independent entertainment websites, Apr 18, 2017 · youtube to mp3 Uploaded by choegocasino YouTube

    VastaKustuta

Banaanileib

Banaanileib on üks geniaalne leiutis :) Enamasti on kõik vajaminevad koostisosad kodus olemas, ei pea midagi ekstra poodi ostma minema. Bana...