Pildist ei tasu lasta end ära ehmatada, ajapuudusel ei õnnestud pildi tegemine mitte üks teps. Pirukas maitseb oluliselt paremini kui siit pildilt paistab.
150 g võid
3,5 dl jahu
0,5 tl soola
3 spl jahu
Täidis:
300 g kanafileed
1väike purk ananassitükke
100 g sinihallitusjuustu
2 dl kohvikoort
1 muna
200g riivjuustu
õli
soola
pipart
basiilikut
Kõigepealt näpi või, jahu ja sool ühtlaseks massiks, lisa vesi. Suru taigen ümmarguse küpsetusvormi põhja ja äärtele. Hoia mõnda aega külmas. Tükelda kanafilee, pruunista õlis, lisa sool ja pipar.
Eelküpseta põhja 200 kraadi juures 10 minutit. Sega kana hulka ananass, tükeldatud sinihallitusjuust, riivjuust ja muna-kooresegu. Vala täidis eelküpsetatud põhjale, raputa peale basiilikut ja küpseta veel 20 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar