Mõnus ja lihtne ent vähe toekam salat kuna sisaldab ka keedetud kartulit. Eriti hea teha kui on eelmisest päevast mõned keedetud kartulid järele jäänud. Salatis kasutatud veel maalt toodud tomatit ja suvikõrvitsat!
Vaja läheb (kogused ühele):
1 suurem keedetud kartul
1 suurem tomat
6-8 viilu grillitud suvikõrvitsat
1 sibul
peotäis rukolat
3 keedetud vutimuna
100 g kuumsuitsulõhet
Kastmeks:
2 spl oliiviõli
0,5 spl Dijoni sinepit
sidrunimahla
soola
pipart
Keeda kartul või kui on juba keedetud siis lõika viiludeks. Lõika suvikõrvitsast mõned viilud ja poolita need omakorda ning grilli ahjus mõned minutid. Lõika sibul ratasteks, tomat sektoriteks, poolita vutimunad. Aseta kõik komponendid kaussi, asetades rukola põhja ja muud koostisained peale. Sega kokku kastmeained, võid õli ja sinepit ka rohkem panna, pigista juurde sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga. Vala salat kastmele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar